Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5 fontos szempont, amit gondolj végig, mielőtt újszülött fotózásra jelentkezel

Az újszülött fotózás csodálatos emlékeket örökít meg az új családtag életének első napjairól. De mielőtt időpontot foglalnál egy ilyen fotózásra, itt van néhány dolog, amit érdemes átgondolnod:

1.    Az újszülött egészsége és kényelme

Az első és legfontosabb szempont az újszülött baba. Fontos, hogy egészséges legyen, és jól érezze magát a fotózás során. Ha beteg (pl. begyulladt a szeme), érdemes lehet várni egy pár napot, amíg rendeződik, mert a szemváladékozás a képeken is látszódni fog.

2.    A fotózás ideje

Az újszülött fotózás hosszabb időt vehet igénybe, attól függően, hogy a baba alszik-e vagy nem (emiatt szoktuk minél korábbra időzíteni a fotózást, az első 5-10 napra). Emiatt fontos, hogy kipihenve, nyugodtan érkezzetek a fotózásra, hogy mindenki számára kellemes élmény maradjon.

3.    Az általad képzelt stílus és hangulat

Mielőtt jelentkezel a fotózásra, gondold át, milyen stílusban és hangulatban szeretnéd megörökíteni az emlékeket. Legyen otthonos, természetes környezet? Vagy esetleg stúdióban történjen a fotózás? Bármelyik lehetőség mellett döntesz, a legfontosabb, hogy olyan helyszínt válasszatok, ami a személyiségetekhez és a stílusotokhoz a legközelebb áll.

4.    A kiválasztott fotós tapasztalata és megbízhatósága

Az újszülött fotózás speciális felkészültséget igényel a fotóstól. Győződj meg arról, hogy a választott fotós rendelkezik-e megfelelő tapasztalattal, és rendelkezik-e megbízható referenciákkal. Fontos, hogy olyan szakembert válasszatok, akiben megbízhattok, és aki érti és tiszteletben tartja az újszülöttek kényelmét és biztonságát.

5.    Aggodalmak a fotózás során történő események miatt

Sok szülőt aggaszt, hogy mi fog történni a fotózás közben, és hogy hogyan fog reagálni az újszülött különböző helyzetekre. Ilyen lehet például, hogy a baba bekakil, vagy bukik, sír, nyugtalan. Fontos megérteni, hogy ezek a dolgok teljesen normálisak és természetesek, amik előfordulhatnak a fotózás során is. A tapasztalt fotósok kezelni tudják a helyzetet, és gyakran ezek a váratlan pillanatok hozzáadnak az emlékek egyediségéhez és természetességéhez. Ha aggódsz bármi kapcsán, ne habozz megosztani félelmeidet a fotózással kapcsolatban a kiválaszott fotóssal, hogy nyugodtabban tudjatok készülni a közelgő eseményre.

 

Czifra Ildikó vagyok, 5 éves tapasztalattal és egy újszülött fotózásra berendezett stúdióval várlak szeretettel Székesfehérváron, csendes, nyugodt, kertvárosi környezetben. Mottóm, hogy olyan képeket adjak át nektek, amit ti magatokról, vagy a kisbabátokról nem tudnátok elkészíteni otthon.

Az elmúlt évek során már több, mint 200 családnak segítettem megőrizni a vissza nem térő pillanatokat az első napokról.

Várlak szeretettel, ha te is szeretnél igényes, letisztult, gyönyörű képeket magatokról és a kisbabátokról.

Elérhetőségeim:

web: https://czifraildiko.hu/

email: info@czifraildiko.hu

mobil: +36 20 232 02 90

Az oldal tetejére