Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás, visszaküldés

1. A rendelésed az alábbi két módon fizetheted ki:

a) Barion: Egyszerű és biztonságos online fizetést biztosítunk számodra a Barion rendszeren keresztül. A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu.

b) Banki átutalás: Választhatod a banki átutalást is, ehhez a következő számlaszámra kell utalnod a megrendelés végösszegét:

Bankszámlaszám: 11702043 21459777 (OTP Bank Nyrt.)
Kedvezményezett neve: Fórisch Fanni egyéni vállalkozó

Kérlek, a közleménybe tüntesd fel megrendelés számát.

Rendelést csak magánszemélyektől áll módunkban elfogadni!

 

2. Szállítás:

Kétféle szállítási mód közül választhatsz.

a) GLS házhozszállítás, melynek egységesen 1690 Ft a díja.

b) GLS csomagpont, melynek 1290 Ft a díja.

c) Személyes átvétel: ingyenes, de minden esetben előre egyeztetett időpont szükséges hozzá. Cím: 2030. Érd Szigetvári utca 50.

 

3. Visszaküldés, vásárlástól való elállás:

Számomra nagyon fontos, hogy minden vevő elégedett legyen a megvásárolt termékkel, azonban a legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy a termék nem olyan, mint amilyet elképzeltél. Ebben az esetben természetesen érvényes a 14 napos vásárlástól való elállási jogod. Amennyiben szeretnéd érvényesíteni az elállási jogod, úgy kérlek, hogy a termék készhez vételétől számított 14 napon belül jelezd ezt felém és töltsd ki az "Elállási nyilatkozatot", melyet minden esetben a rendelést visszaigazoló üzenethez csatolunk. A terméket a következő címre kell vissza küldened: 2030. Érd Szigetvári utca 50. A szállítás költség ebben az esetben a vevőt terheli! Amikor megérkezik a termék átvizsgálom, hiszen csak eredeti állapotában lévő terméket tudunk visszavenni, ami nem volt hordva, használva vagy kimosva. Amennyiben ezt állapítom meg, akkor banki átutalással térítem vissza a vételárat.
 

Az oldal tetejére