Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miért is szeretjük annyira a babafészket?

Miért is szeretjük annyira a babafészket?
"...A babafészek legfontosabb feladata az, hogy egy könnyed átmenetet biztosítson a babáknak az anyaméhből a világba való érkezésük során. Az újszülöttek nagyon szeretnek kuckózni, keresik a méh „mindent körülölelő” érzetét. Születésük után a legtermészetesebb módon igénylik az anya biztonságot adó ölelését.  Ezt az érzetet adja meg számukra a babafészek..."

MIÉRT IS SZERETJÜK ANNYIRA A BABAFÉSZKEKET?

A babafészkek egyre divatosabbak lettek az elmúlt évek során. Nem véletlenül örvendnek ekkora népszerűségnek... nézzük hát végig, miért is szeretjük ennyire a babafészkeket.

A babafészek legfontosabb feladata az, hogy egy könnyed átmenetet biztosítson a babáknak az anyaméhből a világba való érkezésük során. Az újszülöttek nagyon szeretnek kuckózni, keresik a méh „mindent körülölelő” érzetét. Születésük után a legtermészetesebb módon igénylik az anya biztonságot adó ölelését.  Ezt az érzetet adja meg számukra a babafészek.

A babafészek egészen sokoldalú termék:

♡ Használhatod őket bölcsőben vagy kiságyban.
♡ Jól jön utazásnál, hiszen hiába alszik idegen helyen a csemetéd, mégis könnyű számára a megszokott körülményeket biztosítani.
♡ Ha nap közben nem a kiságyában alszik a babád, akkor egy mozdulattal átteheted a nappali kanapéjára, ahol szem előtt lehet, amíg te akár pihensz mellette, akár elintézel 1-2 teendőt.
♡ Ha pedig köztetek alszik a baba, akkor is egy biztonságos közeget ad számára. Számotokra pedig a nyugodtabb alvás lehetőségét, hiszen nem kell attól aggódnotok, hogy esetleg ráfekszetek.  
♡ Használhatod a pelenkázás során, hogy a már izgő-mozgó gyermeked kevésbé tudjon megszökni a pelenka elől.

Mik a további előnyei?

♡ A fészkeket használhatod légzésfigyelővel is, ugyan úgy, mintha csak a kiságyban aludna.
♡ Olyan pozícióban feküdhet benne a babád, ami csak kényelmes számára. Akár hason, akár háton, vagy esetleg oldalt alszik. Oldalt alvásnál, kifejezetten szeretnek a fészek széléhez bújni és átölelni azt.
♡ A babafészkeink mindegyikének kiengedhető a lábrésze, ezzel meg tudjuk hosszabbítani a használhatóságának idejét.
♡  Könnyű tisztítani, hiszen a belső matrac kivehető, majd utána egy mozdulattal bedobhatod a mosógépbe, ahol 30 fokon, kímélő programmal ajánlott mosni. A szélében lévő szilikongolyók nem zsugorodnak és nem deformálódnak a mosás során.
♡ A Mamasi babafészek mérete 90x50 cm, ami szinte egy XXL babafészeknek számít.
♡ Nálunk találtok fiúknak és lányoknak is babafészket, sőt több uniszex szín és minta közül is tudtok választani. 

Gyere és nézz szét a csodaszép Mamasi babafészkek között!

 

Remélem, hogy tudtam a cikkel a döntésben segíteni.
Nyugodt éjszakákat kívánok! ♡

Fanni

Az oldal tetejére