Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólam

 

Fanni vagyok, egy tündéri kisfiú  Anyukája valamint a Mamasi márka megálmodója.  

Az egész történet akkor kezdődött, amikor várandós lettem a kisfiammal, Olivérrel. Mint minden szülő, én is a lehető legjobbat szerettem volna neki nyújtani. Megálmodtam számára egy csodaszép babaszobát. Ahogy elkezdtem beszerezni a különböző termékeket, sokszor azzal kellett szembesülnöm, hogy az általam megálmodott desing, ár és minőség nem találkozik. 

Így kezdtem el azon gondolkodni, hogyan válthatnám mégis valóra az álmaimat. Rengeteg ötletem volt arról, hogy miket is szeretnék a szobájába, milyen textileket használnék szívesen a mindennapok során. Itt azonban elég hamar akadályba ütköztem. Hiába vannak ötleteim, ha én, saját kezűleg nem tudom megvalósítani őket.

Ekkor kezdtem el keresni egy olyan manufaktúrát, ahol az álmaim testet ölthetnek. Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy a megvalósított termékeket szeretném elérhetővé tenni olyan szülők számára, akiknek hasonló elképzeléseik vannak a kisbabájukat körül vevő termékekről. 

Minden termékünk Magyarországon, egy kis manufaktúrában készül, ahol minden egyes darabot kézzel és hatalmas odafigyeléssel készítenek.  Az anyagokat a legnagyobb gondossággal válogatom össze. Mindegyik Oko-tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, mely minősítés garantálja, hogy a termékek biztonságosak, bőrbarátak és nem tartalmaznak ártalmas anyagokat. 

Fontosnak tartom, hogy a babák, gyermekek körül megjelenő eszközök elsősorban a gyerekeknek tetsszenek. Élvezzék felfedezni, megnézni, megfogni, használni. Emellett azonban azt is gondolom, hogy a szülőnek is fontos, hogy számára esztétikus textilt adjon a gyermekének, mely megbízható és biztonságos forrásból származik. 

Számomra fontos a fenntarthatóság, ezért folyamatosan azon dolgozom, hogy a lehető legtöbb esetben környezetbarát megoldásokat használjak.

Amik már most megvalósultak:

  • A termékeken megjelenő címke vegán bőrből készül, ami egy 100%-ban természetes és lebomló anyag.
  • A dobozok környezetbarátak és teljes mértékben újrahasznosíthatók.
  • A dobozon belül található papírcsomagolás, mely védi a terméket a doboz esetleges sérülése esetén, szintén újrahasznosított és újrahasznosítható.
  • A dobozokat pedig egy papír alapú ragasztóval zárom le, így egyben mehet a csomagolás a szelektív gyűjtőbe.
  • A papír alapú számla helyett, PDF számlát küldök, ezzel védve a környezetet.

Ha kíváncsi vagy a termékeimre, nézz körül a webshopban. :) 

 

 

Az oldal tetejére